BURSA / OSMANGAZİ - Kırcılar İlkokulu

Nis

"18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" yıldönümü okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı. Törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜ VE İSTİKLAL ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ İÇİN OKULUMUZDA TÖREN DÜZENLENDİ.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca, "Okulumda Sağlıklı Besleniyorum" programı kapsamında, okul kantinlerinde öğrenciler için "çorba ve meyve günü" etkinliğinin uygulanmasına 4 Mart Dünya Obezite Günü'nde başlandı.

Mrt

1. sınıf öğrencilermiz Trafik Eğitimi aldı.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü öğrencilerimizin hazırladığı etkinlikle kutlandı. Öğrenci velilerimizin, sürpriz olarak yaptıkları hazırlık öğretmenlerimizi mutlu etti.

Eyl

Öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımı ile 2023-2024 eğitim-öğretim yılı İlköğretim Haftası kutlandı.